Spørsmål og svar

Hva er Kodeklubben Hadeland?

Kodeklubben Hadeland er et fritidstilbud der barn og ungdommer leker og lærer med programmering. Målet vårt er at barn og unge skal lære å beherske det digitale samfunnet, få en mer bevisst skjermtid og bli kreative og skapende med teknologien som verktøy. Kodeklubben Hadeland er et lavterskeltilbud som passer for absolutt alle, og er en aktivitet som fungerer fint både alene og i tillegg til idrett og andre fritidsaktiviteter.

Hvem er med i Kodeklubben Hadeland?

I 2018 engasjerer klubben ca. 100 barn, som alle går i 2. – 8. trinn på skoler over hele Hadeland. Barna deles inn i forskjellige grupper etter alder, hvor alle får like oppgaver de første kveldene, deretter vil de få et ulikt opplegg tilpasset alder.

Hva må jeg kunne for å være med?

Du trenger ikke å kunne noe verken om data eller koding for å være med.

Trenger jeg ha med noe?

Nei, Kodeklubben Hadeland ordner med PC-er og utstyr til alle sammen. Hvis du allikevel ønsker å ta med egen bærbar PC, er det greit så lenge du selv sørger for at den er klar til bruk. Krav til PC er at den kan kobles til et trådløst nett, har en nettleser og flash installert. Nettbrett kan ikke benyttes til oppgavene vi jobber med i Kodeklubben Hadeland.

Hva koster det?

Kodeklubben Hadeland drives på frivillig basis. For å enkelt kunne administrere medlemsstatus og dekke deler av kostnadene til startpakken som alle får, er det satt en medlemskontingent på kr 50 pr. barn pr. klubbperiode. Som frivillig organisasjon er vi også svært takknemlige for all støtte!

Bli med!

Deltaker

Vil du være med i Kodeklubben Hadeland?
Les mer!

Veileder

Vi søker veiledere. Du trenger ikke å kunne noe om koding eller data, og det er veldig gøy! :-)
Les mer og bli med!

Støtt oss

Gi din grasrotandel!

Registrer deg her eller send SMS "Grasrotandelen 919021543" til 60000.

Grasrotandelen

Støtt oss med Vipps!

Søk opp Kodeklubben Hadeland eller bruk Vipps-nummer 123219.

Vipps