Om Kodeklubben Hadeland

Kodeklubben Hadeland ble etablert 27. april 2017 av Fred Habberstad og Pål Skjervum, og er et frivillig initiativ basert på et opplegg fra Lær Kidsa Koding.

Anette Fehn Oppen, Pål Skjervum og Fred Habberstad

Mål

Kodeklubben Hadeland har som mål å arbeide for at barn og unge skal lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet. Vi vil hjelpe de unge til å ikke bare bli brukere, men også skapere med teknologien som verktøy. En viktig del av vår virksomhet er å arbeide for at alle unge i skolealder får mulighet til å lære programmering og bli kjent med informatikk som fag, og på denne måten også bidra til bedre forståelse for engelsk og grunnleggende matematikk.

Klubbtid og opplegg

Klubbkveldene er todelt og består av individuell tid for utforskning og et felles fokusområde. Vi ønsker å bygge klubbfølelsen ved at man har tid før og etter felles del, slik at de som ønsker kan utforske egne prosjekter med veiledere tilgjengelig.

Utenfor felles program ønsker vi også å tilby en "wow-faktor" eller noe som er gøy. Eksempler er VR, visning og prøving av spennende teknologi, spille spill eller se på film på storskjerm. I tillegg serverer vi litt snacks som popcorn, frukt eller lignende! ☺

Her kan du lese litt mer om hvordan og hvorfor klubben ble stiftet.

Bli med!

Deltaker

Vil du være med i Kodeklubben Hadeland?
Les mer!

Veileder

Vi søker veiledere. Du trenger ikke å kunne noe om koding eller data, og det er veldig gøy! :-)
Les mer og bli med!

Støtt oss

Gi din grasrotandel!

Registrer deg her eller send SMS "Grasrotandelen 919021543" til 60000.

Grasrotandelen

Støtt oss med Vipps!

Søk opp Kodeklubben Hadeland eller bruk Vipps-nummer 123219.

Vipps