Sesongavslutning Code Hunter våren 2018

Tirsdag 24. april var det sesongavslutning for Code Hunter-gjengen. Dette ble en svært kreativ klubbkveld med mye moro!

På vårsesongens siste klubbkveld for Code Hunters var det mye spennende som skjedde i de ulike gruppene.

2. og 3. trinn hadde robotpatrulje, hvor de lærte å koble sammen ulik teknologi. Oppgaven var å bruke roboten Vernie sammen med telefon og nettbrett, for å kunne finne og spionere på andre roboter som R2-D2. Her er samarbeid også viktig, da man skal styre enheten med programmering, 1 frem og 2 til siden kan fort sette roboten på feil sted, derfor trenger man både speidere, observerer og programmerere for å løse oppgavene.

4. og 5. trinn lagde egen poengteller med micro:bit, slik at den viste poengsum og la til ett poeng hver gang micro:biten ble ristet. Etterpå skulle roboten BB-8 styres, slik at den traff micro:biten, og hvert treff ga poeng.

6. og 7. trinn jobbet videre med PC-bygging, og bygget sammen ulike Raspberry Pi-modeller for å sammenligne ytelse. Vi testet operativsystemet Raspbian og Minecraft Pi Edition, noe som var veldig spennende.

Etterpå var det samling i auditoriet med stor takk til veiledere og medhjelpere, og etterpå var det prisutdeling med nye buttons til stolte medlemmer, som nå har gått fra Code Hunter til Code Crafter. Så ble det servert litt frukt og vann og kaffe, før vi ønsket god sommer! :-)

Vi ønsker alle Code Crafters hjertelig velkommen tilbake til høsten for nye og spennende utfordringer! :-)

Publisert Tuesday 24. April 2018 kl. 21:57

Del

Siste nyheter

Nyhetsarkiv