Velkommen til kodeklubb våren 2021!

Velkommen til vårens kodeklubb med fokus på PC-programmering og Python! På grunn av coronasituasjonen blir også vårens klubbperiode over Teams, men dette fungerte så fint i høst at vi tar en runde til. :)

Denne gangen har vi valgt programmering på PC med Python som tema. Python er et tekstbasert programmeringsspråk som ofte er anbefalt til nybegynnere på grunn av språkets enkle syntaks, men er også mye brukt i industrien. Python passer perfekt for 2D-spill, automatisering, vitenskapelig analyse, GUI-applikasjoner og servere.

Vi deler inn i 5 kvelder hvor hver del starter med en introduksjon, før vi har interaktiv læring sammen med barna med mulighet til å stille spørsmål ved å “rekke opp hånda” eller skrive i chatten underveis.

Barna kan jobbe videre med oppgavene hjemme frem til neste klubbkveld, og det vil være mulighet for å sende e-post til veilederne underveis i klubbperioden.

Både gamle og nye medlemmer fra skoler på Hadeland er velkommen til å delta. I utgangspunktet har vi åpnet opp 20 plasser, men vurderer forløpende ut i fra interesse.

For å delta trenger du en PC. Det er ingen krav til PC utover at den kan kobles til internett og har en nettleser installert (for eksempel Google Chrome), og at du kan installere programmer på den.

Her er link til mer informasjon og påmelding.

Vi i Kodeklubben Hadeland gleder oss til å komme i gang igjen!

Publisert Thursday 29. April 2021 kl. 13:45

Del

Siste nyheter

Nyhetsarkiv