Kodeklubben Hadeland var med og arrangerte "Kodetimen" på Lunner barneskole

Da Lunner barneskole skulle arrangere "Kodetimen" i desember 2017, ble Kodeklubben Hadeland spurt om de ville stille med ressurser.

Kodetimen er en skoletime med programmering, ferdig tilrettelagt for elever på alle klassetrinn. Det er gøy og motiverende, og elevene ser at de kan lære å mestre datamaskinen som et kreativt verktøy.

Robert Aaslund Langerud, Fred Habberstad og Pål Skjervum stilte fra Kodeklubben Hadeland, og vi fikk prøve oss som lærere en hel dag i 2., 4. og 5. trinn. Det var utrolig moro, og barna var kjempeflinke. Ekstra stas var det for elevene som allerede var med i klubben, som kunne hjelpe de som ikke hadde prøvd seg på koding fra før!

Godt samarbeid

Dette er et eksempel på et gjensidig godt samarbeid mellom Kodeklubben Hadeland og Lunner barneskole, og det er veldig hyggelig å bli spurt om å være med og arrangere Kodetimen sammen med skolen. Skolen gir klubben tilgang til flotte klubblokaler med muligheter for oppbevaring og lån av utstyr. Samtidig får skolen også låne utstyr av Kodeklubben. Vinn-vinn!

Kodeklubben Hadeland ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Lunner barneskole!

Foto: Lunner barneskole

Publisert Friday 8. December 2017 kl. 17:30

Del